Objednávky vytvořené dnes budou expedovány až po 10.7. z důvodu dovolené.

Éterický olej KURKUMA

Varianta:
Dostupnost Skladem Skladem Zvolte variantu
282 Kč 179 Kč od 179 Kč
Éterický olej KURKUMA
hřejivé uklidnění s nádechem exotiky Kurkumu si většina z nás spojí s kořením, které se používá v indické kuchyni do curry. Pro svou typickou barvu je nazývána také indický šafrán, zlaté koření, zlatá bohyně nebo indický žlutý kořen. Výborný je z ní ale i čaj, třeba s příměsí červeného pepře. Z této rostliny s latinským názvem Curcuma longa se vyrábí také éterický olej. Prospěšné účinky kurkumy jsou známé už přes 6 000 let. Využívá ji Ayurveda i tradiční čínská medicína. Je příbuzná se zázvorem. V současnosti je kromě asijských zemí pěstována i v Jižní Americe.   INCI: Curcuma longa Root oil VÝROBA: Destilace vodní parou ČÁST ROSTLINY: Kořen ALERGENY:  VŮNĚ: Kořeněná, příjemně hřejivá EXPIRACE: CHARAKTERISTIKA: Žlutá až hnědá viskózní kapalina DUŠE: Podporuje dobrou náladu, zmírňuje stres. Povzbuzuje činnost nervového systému. TĚLO: Kurkuma se vyznačuje antioxidačními účinky. Používána je jako součást směsí éterických olejů a přípravků určených pro podporu pohybového aparátu. Pozitivně působí na trávení, používaná při žaludečních nevolnostech.  Podporuje ženský organismus při menstruačních problémech. Využití v kosmetice: při ředění do 1 %. Vhodný jako součást přípravků pro péči o citlivou zánětlivou pokožku a poškozené vlasy (vhodná kombinace s rozmarýnem).

Doplňkové parametry

Kategorie: Bylinné vůně
Distribuce: EU

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení