Objednávky vytvořené dnes budou expedovány až po 10.7. z důvodu dovolené.

Éterický olej PELARGONIE

Varianta:
Dostupnost Skladem Skladem Zvolte variantu
615 Kč 384 Kč od 384 Kč
Éterický olej PELARGONIE
pro zklidnění a posílení koncentrace Původem jihoafrická rostlina dosahuje výšky až 1,5 m. Je nazývána také geranium. Jeji listy a květy jsou tradičně používány jako čaj nebo pro dochucení sladkých pokrmů. Pelargoniový olej je někdy používán pro nahrazení mnohem dražšího růžového éterického oleje. VÝROBA: Destilace vodní parou ČÁST ROSTLINY: Listy a květy ALERGENY: Citral, citronelol, geraniol, linalool VŮNĚ: Intenzivní růžová, teplá, květinová, lehce citrusová CHARAKTERISTIKA: Světle žlutá kapalina. Pomáhá uvolnit při potížích v přechodu (návaly, nespavost, nadměrné pocení). Vhodný pro workoholiky - zklidňuje při stresu a přepracovanosti. DUŠE: Dodává odvahu, vyrovnává a uklidňuje. Harmonizuje, utěšuje a mírní deprese. Vhodný při vyčerpání a poruchách spánku. Výrazně ovlivňuje psychiku, vyrovnává emoce, hojí emoční rány. Ideální olej při chronické úzkosti a frustraci. Probouzí ženskou tvořivost, soustředěnost, dodává pocit klidu a jistoty. TĚLO: Pomáhá zmírnit příznaky klimakteria, podporuje srdeční činnost, harmonizuje endokrinní žlázy. Využití v kosmetice při ředění do 1 %: Jako součást přípravků pro péči o vlasy aktivuje činnost vlasových kořínků a zlepšuje růst vlasů. Pomáhá proti lupům. V masážních a koupelových olejích napomáhá uvolnění svalů. Výborně ošetřuje suchou a zánětlivou pokožku, je účinný na svědění, podráždění, při skvrnách na kůži."

Doplňkové parametry

Kategorie: Květinové vůně
Distribuce: EU

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení