Exkluzivní éterický olej MODRÝ CYPŘIŠ

Varianta:
Dostupnost Skladem Skladem Zvolte variantu
414 Kč 207 Kč od 207 Kč
Exkluzivní éterický olej MODRÝ CYPŘIŠ
uklidnění s dřevitě balzámovou vůní Australský modrý cypřiš je pro své účinky už po tisíciletí využíván původními obyvateli severní části Austrálie. Tato dřevina dorůstá až 40 metrů. Jsou známy cypřiše staré i přes 200 let. Sklizeň je plánována v rámci udržitelnosti produkce a je pod vládním dohledem. Skrývá se také pod označením cypřišová borovice, severoaustralský cypřiš, laguni nebo kamtirrikani. Pouze pokud je součástí materiálu zpracovávaného parní destilací také kůra, má éterický olej nádhernou modrou barvu. Modrá barva je důsledkem přítomnosti quaiazulenu a chamazulenu. Tyto složky se přitom v éterických olejích ze dřevin obvykle nevyskytují. INCI: Callitris Intratropica Wood Oil VÝROBA: Destilace vodní parou ČÁST ROSTLINY: Dřevo a kůra ALERGENY: Bez alergenů VŮNĚ: Těžší dřevitá, příjemně balzámová, s lékořicovým nádechem EXPIRACE:  CHARAKTERISTIKA: Kobaltově modrá až modrozelená viskózní kapalina DUŠE: Napomáhá při emocionální nestabilitě, zklidňuje.  TĚLO: Používaný při svědění pokožky, podporuje regeneraci. Stimuluje cirkulaci krve. Využíváný při baradavicích a na moluska.  Využití v kosmetice:  v koncentraci do 1 %. Díky svému zajímavému dřevitému aromatu se používá jako součást kosmetických přípravků pro muže, např. v přípravcích po holení (působí adstringentně). Pomáhá uvolňovat ztuhlé svalstvo, proto může být skvělou součástí masážních přípravků. Ideální k masáži "studených nohou".

Doplňkové parametry

Kategorie: Lesní a pryskyřičné vůně
Distribuce: EU

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení