Rostlinný olej pro přípravu dezertů a provonění pokrmů Tento produkt je vhodný při pečení sušenek, dortů a dalších sladkostí místo klasického másla (ve stejném poměru). Používá se při výrobě kvalitních čokolád, kde nahrazuje kakaové máslo. Lze jím nahradit smetanu nebo olivový olej do základu omáčky. Krásně provoní
těstoviny, rýži, brambory nebo zeleninu.
Fyzikální vlastnosti: světle žlutá olejovitá kapalina
Bod tání: cca +8–12 °C
Základní obsahové složky: mastné kyseliny – hlavní podíl kyselina olejová (C18:1) cca 65 %, linolová (C18:2) cca 15 %, stearová (C18:0) cca 8 %; vitamíny E a A, nezmýdelnitelné složky
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rostlinné oleje a másla |
---|---|
Distribuce: | EU |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení