Objednávky vytvořené dnes budou expedovány až po 10.7. z důvodu dovolené.

KAŠTANOVÝ OLEJ

Varianta:
Dostupnost Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
245 Kč 392 Kč 94 Kč od 94 Kč
KAŠTANOVÝ OLEJ
Olej s regeneračními účinky pro masáže těla i k péči o vlasy Rostlinné oleje jsou vhodnými nosiči nejen éterických olejů, ale tvoří i základ olejových macerátů. Olejový macerát je výluh rostliny v oleji, do kterého z ní přechází účinné v olejích rozpustné látky. Tento způsob extrakce se tradičně nazývá macerace. V aromaterapii jsou maceráty jedinečnou a neodmyslitelnou součástí masážních a regeneračních olejů, krémů, balzámů a mastí. Kaštanový olej při pravidelném zevním použití může zlepšovat látkovou výměnu v místě aplikace. Užitečný je při bolestech kloubů, svalů nebo vazů. V přípravcích vlasové kosmetiky může zlepšovat látkovou výměnu a fyziologické funkce vlasové pokožky. Přidává se do regeneračních olejů a krémů určených především pro pleť s rozšířenými žilkami. Při masáži je jemný, dobře vstřebatelný a nezanechává lesk. Fyzikální vlastnosti: čirá, slabě žlutá olejovitá kapalina. Získává se macerací moučky z plodů kaštanu koňského. Bod tuhnutí: pod − 8 °C Relativní hustota při 20 °C cca 0,92 g/cm³

Doplňkové parametry

Kategorie: Masážní přípravky
Distribuce: EU

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení