Sprej proti komárům, klíšťatům néjen na zvířata

Insi spray je velice příjemný osvěžující sprej, který je vhodný při zvýšeném výskytu parazitů. Jeho vysoká kvalita dává různé způsoby použití.

Ráda ho používám na procházky do lesa nebo na louky, kdy dětem postříkám nohy a rovnou mohu postříkám i nohy a bříška psům.

Sprej je vhodný i pro drobná zvířátka jako ochrana v králikárnách před komáry. Je samozřejmě vhodný i pro velká zvířata jako koně, která ochrání na vyjížďce či pastvě.

 V domácnosti ho využívám jako odpuzovač komárů místo chemických preparátů do zásuvky. Jednak Insi spray mi krásně provoní domácnost a děti i my nemusíme vdechovat výpary z elektrických odpuzovačů. Insi spray nastříkám na záclony, popř. dřevěné koule, aj.

Sprej má příjemnou vůni a v případě navlhlé srsti zvířete je možné ji provonět. Stačí nastříkat a vetřít do srsti. Mazlíček bude příjemně provoněn a srst bude mít osvěžující vůni. Oleje budou mít blahodárný vliv na kvalitu chlupu.

Zvířata se často olizují, je to pro ně přirozená očista těla něco jako mytí. Po aplikaci přípravku nemusíte mít obavu z otravy. Po aplikaci přípravku nemusíte zvíře izolovat a bránit tak styku zvířete s dalšími zvířaty nebo členy rodiny.

Éterické oleje, tymiánový, cedrový, lavandinový, citronelový

Dozvědět se více o Insi Spray