Mycí oleje i na alergii a jak je používat

Alergie

Stejně jako u lidí se jedná o reakci organismu na běžné podněty.  V případě kožních projevů můžeme díky účinku éterických olejů zmírnit její příznaky. Může být vrozená, stejně tak získaná a to ze dne na den. Má mnoho podob. Nejčastěji se jedná o pocit nesnesitelného svědění především v meziprstí, spodní části krku a břicha, na tvářích, ekzém v okolí řitních žlázek. Často se objevuje zarudnutí a zhrubnutí ušního boltce.
Důležité je vypozorovat, co je příčinou.

K úlevě od svědivosti a ekzémů používejte mycí olej HY-DERMAL
Jedná se o velice důležitý přípravek určený pro citlivou pokožku se sklonem k ekzémům, lupům a svědivosti. Obsažený olej z vlašských ořechů má protiplísňové účinky a společně s jojobovým a meduňkovým olejem může uklidňovat citlivou a podrážděnou pokožku zvířete.


Je vhodný i pro koně postižené letní dermatitidou.

*článek převzat od českého výrobce a dodavatele ze stránek: www.aromafauna.eu

Recenze v sekci : Vaše zkušenosti

Velice účinné mycí oleje, které nevysouší pokožku a nezpůsobují svědění. Pes na videu si bez větších problémů nechá omýt hlavu. Olej nepění. Vůně a konzistence psa uklidní a drží. Olej je pro něho příjemný. Mycích olejů je více druhů s různým zaměřením. Od  mytí nečistot, či regeneračních až po antiparazitní či s kožnímy problémy.

Přejít na druhy mycích olejů